Wat houdt coaching in?

blog

Personal Coaching

Naast mediation/bemiddeling houdt Ikbemiddel zich ook bezig met personal coaching. Een coach kan prettig zijn en je helpen als er veranderingen ontstaan in de werksfeer of in je persoonlijke leven. Denk bijvoorbeeld aan: financiële zorgen, scheiding, pubertijd van de kinderen, verandering in je leefstructuur, een nieuwe functie, etc.

Als coach ben je iemand die tijdelijk even met je ’meeloopt’ en je ‘sparring partner’ is. Of gewoon iemand die je een spiegel voorhoudt. Als coach adviseer ik, maar kan ik ook confronterend zijn en opbouwende feedback meegeven. Hierin draait het om bewustwording en zelfcompassie.

Als je overweegt om met mij als coach te gaan werken dan beginnen we eerst met een intakegesprek. Daarbij kijken we eerst naar je achtergronden om vast te stellen of en op welke manier coaching je het best zou kunnen helpen. Dat is immers voor iedereen anders.
Als dat eerste gesprek je bevalt maken we samen een plan van aanpak waarin we concreet afspreken wat je van mij mag verwachten.

Als we het daar over eens zijn gaan we beginnen. Regelmatig evalueren we: ‘Waar staan we nu en waar willen we naar toe’.

Mindfulness training

De Mindfulness training pas ik toe in het bedrijfsleven en op persoonlijk vlak. Ook hier gaat het om bewustwording en zelfcompassie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie